Aanbreng fietssuggestiestroken in Pastorijstraat en J. Depauwstraat

Gepost op 08/06/2022 - 16:17

Volgende week worden er in de Pastorijstraat en de Joseph Depauwstraat fietssuggestiestroken op het wegdek aangebracht. Deze werken worden opgesplitst in 2 werven.

De eerste werf bevindt zich langsheen de Pastorijstraat waar de werken worden uitgevoerd op maandag 13 juni. De Pastorijstraat wordt afgesloten ter hoogte van de bibliotheek en de rotonde. De parking van het gemeentehuis blijft bereikbaar via de rotonde. Er geldt een parkeerverbod over de volledige lengte van de werf. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de E. Rooselaersstraat en de Galgstraat.

De tweede werf bevindt zich langsheen de J. Depauwstraat waar de werken uitgevoerd worden van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 juni. Tijdens deze werken is er enkel eenrichtingsverkeer mogelijk van de Rink naar het kruispunt Pauwke. Het verkeer van kruispunt Pauwke naar de Rink wordt omgeleid via de Galgstraat, E. Rooselaersstraat en Pastorijstraat. Ook hier geldt een parkeerverbod over de volledige lengte van de werf.

De bussen van De Lijn volgen tijdens de werken de geldende omleidingen waardoor sommige haltes in het centrum tijdelijk niet bediend worden.

Deze werken en de bijhorende planning zijn uiteraard onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.