Heropening Politiepost Brabantpoort

Gepost op 20/10/2022 - 08:28

Vanaf 3 november 2022 is er opnieuw een aanspreekpunt van politiezone Zennevallei voorzien in de politiepost Brabantpoort en dit op weekdagen telkens van 8 tot 16 uur.

Met de opening van de politiepost in Halle verhuisden zo goed als alle operationele diensten, met uitzondering van de dienst Verkeer, naar Halle. Daarbovenop maakten de coronacrisis en de uitval van verschillende collega's, het onthaal en het opnemen van klachten in de politiepost Brabantpoort niet langer mogelijk. De politiepost Brabantpoort werd daarom gesloten voor onbepaalde duur.

Maar ondanks de sluiting, bleven heel wat inwoners zich aanmelden in de politiepost Brabantpoort. Vanaf 3 november zorgt de zone er daarom voor dat inwoners opnieuw een aanspreekpunt hebben in Sint-Pieters-Leeuw. Je kan in de politiepost terecht voor een eenvoudige melding, het maken van een afspraak en het binnenbrengen van een gevonden voorwerp tot zelfs een dier.

Voor attesten van verlies of diefstal, slachtofferschap met nadeel of eender welke andere klacht, is iedereen welkom in de politiepost van Halle.

Niet dringend? Maak een afspraak voor de politiepost Halle of Rondenbos (Beersel) via de website van politiezone Zennevallei

Dringend? Uiteraard blijven we voor iedere inwoner in nood 24u/24 en 7d/7 bereikbaar. Ben je in nood? Bel het nummer 101. Iedere politiepost is tevens voorzien van een bel waarmee je verbinding kan maken met de noodcentrale. Wanneer nodig komt een ploeg ter plaatse.