Jouw activiteit in de kijker? Zet het in de UiTkalender!

Gepost op 01/07/2021 - 09:18

Vanaf september staat de UiTKalender terug in infoLeeuw/Leeuw Leeft!

Nu de evenementen en activiteiten langzaam maar zeker weer op gang komen, is het ook handig dat iedereen op de hoogte is van wat er te gebeuren staat. 

Wil je jouw evenement graag in de kijker plaatsen? De gemeente voorziet verschillende instrumenten voor verenigingen, organisaties of personen uit Sint-Pieters-Leeuw om activiteiten kenbaar te maken. Dat gebeurt via een vermelding in de UITkalender, die zowel op deze site als in infoLeeuw / LeeuwLeeft wordt gepubliceerd.

Een uitstap, sportactiviteit, kaartavond, kermis of cursus? Een concert, tentoonstelling of film? Laat het ons weten en voer je gegevens in op www.UiTdatabank.be

Voor de UiTKalender in infoLeeuw moeten ze vóór de eerste van de maand die voorafgaat aan de maand waarin de activiteit doorgaat, ingevoerd zijn. Organiseer je wat in september? Dan geef je dus je info door voor 1 augustus.

Nadat u de activiteit(en) heeft ingevoerd, zullen ze door ons worden gevalideerd en opgenomen in de activiteitenkalender van infoLeeuw en de website van de gemeente.

Opgelet: via de UiTdatabank krijgen wij enkel de activiteiten door die in Sint-Pieters-Leeuw zelf doorgaan. Als u een activiteit buiten Sint-Pieters-Leeuw organiseert, gelieve ons dan een seintje te geven via communicatie@sint-pieters-leeuw.be.