Leeuwebon en verenigingsbon worden 6 maanden verlengd

Gepost op 16/11/2020 - 09:14

Begin september kreeg ieder Leeuws gezin een Leeuwebon in de bus. Deze heeft een waarde van 10 euro en kan je gebruiken bij de deelnemende Leeuwse handelszaken.

Er zijn 2 mogelijkheden om de bon uit te geven.
• Je kan hem gebruiken als kortingsbon. In ruil voor de bon krijg je 10 euro korting op je kasticket. De handelaar krijgt die 10 euro terug van de gemeente.
• Je vraagt geen korting en schenkt je bon aan de handelszaak uit solidariteit. De handelaar ruilt de bon in bij de gemeente en krijgt 10 euro.

Opgelet! De geldigheid van de bon werd verlengd en is nog geldig tot en met 30 juni. De lijst van de deelnemende handelaars vind je op www.sint-pieters-leeuw.be/leeuwebon/overzichthandelaars of herken je aan een affiche van de Leeuwebon op de deur. Ook de verenigingsbon werd verlengd.

Het gemeentebestuur richtte ook een solidariteitsfonds op waar iedereen nog steeds een vrije bijdrage aan kan schenken. Stort het door jou gekozen bedrag op rekening BE40 0910 1922 8863 van de gemeente. De gemeente zal het fonds gelijk verdelen onder alle geregistreerde handelaars.