Noodopvang van 20 - 24 december

Gepost op 17/12/2021 - 09:21

Op vrijdag 3 december 2021 besliste het overlegcomité om de kerstvakantie te vervroegen. Dit betekent dat maandag 20 december de start is van de kerstvakantie.

Er werden de afgelopen maanden veel inspanningen gevraagd van iedereen in onze samenleving, ook van de gezinnen met jonge kinderen. Daarom wil het lokaal bestuur haar verantwoordelijkheid opnemen en noodopvang organiseren van maandag 20 tot vrijdag 24 december. De opvang gebeurt in samenwerking met ’t Leeuwenbos (kinderopvang van 3Wplus in Sint-Pieters-Leeuw).

Veilige opvang

Om alles vlot en goed te laten verlopen zullen per locatie 50 kinderen worden opgevangen. De opvang wordt georganiseerd voor kinderen die naar school gaan of wonen in Sint-Pieters-Leeuw. Ook kinderen van het personeel van het lokaal bestuur kunnen er terecht. Ouders die gebruik willen maken van de kinderopvang konden zich inschrijven via de gemeentelijke website.
De opvang is geopend van maandag 20 tot en met donderdag 23 december en dit telkens van 7 tot 18 uur. Op vrijdag 24 december is er nog opvang van 7 tot 12 uur.