Sint-Pieters-Leeuw lanceert sportieve belevingswandeling langs innovatieve loopomloop

Gepost op 25/03/2024 - 08:11

Sint-Pieters-Leeuw onthulde zaterdag 23 maart een innovatieve loopomloop bij het Wildersportcomplex, met een unieke mix van cardiovasculaire activiteit en functionele krachttraining. De 5,5 kilometer lange route trekt niet alleen joggers aan maar ook fitnessliefhebbers en buitensporters, met twee volledig uitgeruste calisthenicsparken, een zone met buitenfitnesstoestellen en een beweegbank langs de route.

De beweegbank, 2 Calisthenics-zones, waaronder één aan het Zonnig Leven, en de buitenfitness in het Wilderspark, bieden niet alleen kansen voor een gezonde levensstijl maar creëren ook ontmoetingsplekken waar beweging en sociaal contact samenkomen. Dit benadrukt ons streven naar een actieve en verbonden gemeenschap.

Ter gelegenheid van de Olympische Spelen die deze zomer in Parijs plaats vinden, kondigen we ook de start aan van een sportieve belevingswandeling langs de loopomloop. Geschikt voor alle leeftijden en onder het motto dat deelnemen belangrijker is dan winnen, bevat deze wandeling doe-opdrachten, raadsels, puzzels en quizvragen gerelateerd aan de Olympische Spelen.

Je kan deelnemen aan de sportieve belevingswandeling in het teken van de Olympische Spelen van 23 maart tot eind september. Doe dus zeker mee en maak kans op een leuke prijs. Een invulboekje om al je antwoorden op te noteren kan je terugvinden op de startlocatie en op de website van BruL.

Laat deze unieke gelegenheid niet aan je voorbijgaan en beleef samen met ons een sportief avontuur vol uitdaging en plezier!