Te koop: voormalig schoolgebouw Puur Natuur in Oudenaken

Gepost op 26/07/2023 - 13:44

De gemeente verkoopt de voormalige kleuterschool ‘Puur Natuur’ in Oudenaken met voorrang voor kandidaat-kopers met maximale lokale binding. Dit voormalig schoolgebouw, gelegen in de Baasbergstraat 80 in Sint-Pieters-Leeuw, wordt te koop gesteld via Notarishuis.

De verkoop gebeurt via een onderhandse verkoopprocedure met een minimumverkoopprijs van € 300 000. Hierna vermelden we al kort de belangrijkste info en verkoopsvoorwaarden, maar voor alle info verwijzen we graag naar de pandfiche op de website van Notarishuis.

Baasbergstraat 80 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Voormalig schoolgebouw Puur Natuur

Omschrijving
Oud schoolgebouw met een idyllische landelijke ligging te centrum Oudenaken. Het schoolgebouw ligt gekoppeld aan het oud gemeentehuis van Oudenaken en is toegankelijk via de oude 'ingang der jongens' rechts van laatstgenoemde. Het schoolgebouw zelf is aan een ingrijpende renovatie toe, doch beschikt maar liefst over 127,30 m² netto bewoonbare oppervlakte op het gelijkvloers. Mits dakrenovatie zou het zolderverdiep, momenteel enkel toegankelijk via luik in de trapgevel, mogelijkheid bieden tot inrichten van een tweede woonlaag. Ook de lagere muur aan de Baasbergstraat kan aangepast worden opdat een inrit met wagen mogelijk is.

Voorwaarden van lokale binding
Kandidaat-kopers moeten voldoen aan vereisten/voorwaarden van maatschappelijke en socioculturele binding met de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Deze voorwaarden zijn terug te vinden in het document 'algemeen kader houdende de verkoop van gemeentelijke onroerende goederen met lokale binding'.

Interesse?
Voor een plaatsbezoek contacteer je het Notarishuis via 0475 45 45 45 of bob@notarishuis.eu.