Week van de Zorg lanceert ‘Ik hou van u’ campagne

Gepost op 16/03/2021 - 15:04

Gisteren, 15 maart, startte de Week van de Zorg. Met de ‘Ik hou van u’ campagne wil de organisatie ode brengen aan iedereen die zorgt, zowel aan de professionele zorgverleners als aan de vrijwilligers en de mantelzorgers. Deze feestweek eindigt met de feestdag Dag van de Zorg op zondag 21 maart. Er wordt opgeroepen om met z’n allen om 12 uur ‘Ik hou van u’ van Noordkaap te zingen uiteraard aan je eigen voordeur of oprit.

Ook Leeuw doet mee aan de campagne. Afgelopen jaar was een grote uitdaging voor iedereen! Ook het gemeentebestuur wil alle zorgverleners een hart onder de riem steken na dit bijzondere jaar. Je zal op verschillende plaatsen in de gemeente de banners zien. Het feestelijk einde houden we op 21 maart! Rudy Tastenoe zal ‘Ik hou van u’ brengen bij de 3 woonzorgcentra en het revalidatiecentrum Inkendaal om hen en alle zorgverleners een warm hart toe te dragen.

Wil jij ook een ode brengen aan de zorgsector? Maak dan je eigen versie van ‘Ik hou van u’ en gooi het tijdens de Week van de Zorg online met de hashtags #ikhouvanu en #dagvandezorg. Zo creëren we met z’n allen een fantastisch, uitbundig en divers koor!