Word jij model voor de cover van ons gemeentemagazine?

Gepost op 13/11/2019 - 12:02

Voor elke infoLeeuw/Leeuw Leeft zetten we samen met onze fotografe alles in het werk om jullie maandelijks een mooie cover te bezorgen.
Gelukkig kunnen we regelmatig rekenen op Leeuwenaars die ons daarmee willen helpen en graag een keertje op de cover staan. Toch zijn we nog steeds op zoek naar modellen voor onze covers! Heb jij zin om eens met een professionele fotografe aan de slag te gaan? Wil je jezelf van je leukste kant tonen en sta je graag voor de camera? Jong of oud, klein of groot, volslank of slank, blond of bruin, ervaring of niet … het maakt allemaal niet uit, zolang je maar met een goede portie ‘goesting’ voor de lens staat.

Interesse?
Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, telefoonnummer en mailadres naar communicatie@sint-pieters-leeuw.be. Vermeld zeker ook je hobby’s: zo kunnen we je misschien inzetten tijdens een shoot die helemaal bij jou past!

Nieuwsgierig of vragen?
Dan kan je terecht op het nummer T 02 371 63 21 of communicatie@sint-pieters-leeuw.be. Op www.sint-pieters-leeuw.be/infoleeuw kan je alvast een blik werpen op de covers van de vorige edities.
Hopelijk tot snel!