Open oproep: aanleg en uitbating padelterreinen

Gepost op 04/06/2021 - 10:20

Het gemeentebestuur streeft naar een uniek en gediversifieerd sportaanbod.  In het bestuursakkoord 2019-2024 werden enkele initiatieven opgenomen die deze doelstelling nastreven. Eén daarvan was de aanleg van padelterreinen. De mix van tennis en squash is een leuke manier om samen je conditie op pijl te houden. Niet alleen gezond, maar zeker ook een sociale sport! Daar spelen we dus graag op in.

Daarom is het AGB Sint-Pieters-Leeuw op zoek naar 1 of 2 concessionarissen voor de aanleg en de uitbating van padelterreinen.

De sites worden voorzien aan het sportcomplex AJ Braillard (Wandelingstraat 54 in Ruisbroek) en het Wildersportcomplex (Sportlaan 11 in Sint-Pieters-Leeuw). Op elke site is er ruimte voor maximaal 4 padelterreinen.

Ben jij de geschikte kandidaat om de inwoners van Leeuw veel padelplezier te bezorgen? Lees dan zeker het bestek na op onze website en wie weet slaan we binnenkort in jouw padelaccommodatie een balletje! Dossiers dienen onder gesloten omslag ingediend te worden tegen uiterlijk 3 augustus 2021 (11 uur) bij de sportdienst, Sportlaan 11 in Sint-Pieters-Leeuw – 2de verdieping. De opening van de dossiers gebeurt aansluitend. Een lijst van inschrijvers kan via mail worden verkregen.

Voor meer informatie over de voorwaarden van de concessie en de inschrijving kan je terecht bij:
Bart Van Onsem, sportfunctionaris, bart.vanonsem@sint-pieters-leeuw.be, T 02 371 14 21 of op sportdienst@sint-pieters-leeuw.be .